Goede kwaliteit
Gezelligheid
Garantie
Gratis parkeren

Wimperlifting Westland

Wimperlifting is dé nieuwste techniek in de beautybranche om uw ogen een sprekendere en wijder ogende blik te doen geven. Bij wimperlifting worden de wimperhaartjes op een speciale manier gelift waardoor een wimperkrultang overbodig raakt. Wimperlifting is een snelle en gemakkelijke behandeling die in principe toepasbaar is op alle wimpers (kort en lang).

De wimperlifting behandeling

Voordat ik de behandeling begin bespreken we eerst samen wat voor ‘’lift dikte’’ u wenst voor uw wimpers. Daarna worden de juiste siliconen pads op de oogleden geplaatst. Uw natuurlijke wimperharen worden bevestigt aan de siliconen pad. Vervolgens breng ik permanent vloeistof aan wat ongeveer 10-15 minuten moet blijven zitten. De permanent vloeistof wordt gebruikt om een langduriger effect te behouden van de wimperlifting. Ook wordt er fixeergel aangebracht op de wimpers wat ongeveer 7 minuten dient te blijven zitten.

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van LVL. Dit staat voor length, volume en lift en is een eenvoudige behandeling die uw wimpers langer en volumineuzer maken. De gebruikte producten zijn van het merk Nouveau Lashes. Kijk voor een complete look ook naar de tandenbleek opties.

Na de behandeling is het optioneel om de wimpers te laten verven. Geverfde wimpers geven de wimperlifting een versterkt effect (verven is geen aparte behandeling). Wanneer u in de spiegel kijkt ziet u langere en vollere wimpers met een hele natuurlijke look.

Het effect van van wimperlifting duurt ongeveer 6-8 weken afhangend van de dikte van de lifting. Onthoudt ook dat wimperlifting geen enkele schade creëert aan uw eigen natuurlijke wimpers. Daarbij doet de behandeling ook geen enkele pijn.

In overleg is een afspraak buiten openingstijden mogelijk.

Uw wimperlifting specialist

Doormiddel van meer dan 20 jaar ervaring ben ik, Linda van Studio Mooier, uw specialist op het gebied van beauty en verzorging. Ik biedt diensten aan zoals wimperlifting, acrylnagels, tanden bleken en spray tanning. Met mijn expertise en vakkundigheid zorg ik ervoor dat uw wimpers zo professioneel mogelijk worden gelift.

Boek gemakkelijk je wimperlifting behandeling

Bent u geïnteresseerd in mooie volle wimpers? Kom een keer langs bij Studio Mooier, neem contact op, of bekijk de andere beschikbare opties!

Onze behandelingen

Behandelingen

Informatie over nagelbehandelingen

Lees meer

Informatie over wimperlifting

Lees meer

Informatie over spray tanning

Lees meer

Informatie over tanden bleken

Lees meer