Goede kwaliteit
Gezelligheid
Garantie
Gratis parkeren

Tanden bleken Westland

Uw levensstijl en eetgewoonten kunnen ertoe leiden dat uw tanden aan witheid verliezen. Nu mensen steeds langer hun gebit behouden, krijgen ook meer mensen te maken met verkleuring van het gebit. Door koffie, thee en andere voeding kan het glazuur door de jaren heen verkleuren. Vullingen en eventuele gaatjes worden dan zichtbaarder.

In dat geval is tanden bleken een goede optie. De tanden worden enkele tinten lichter en krijgen weer meer de natuurlijke kleur van vroeger. Ondanks dat niet elk gebit parelwit kan worden kunnen alle tanden meerdere tinten lichter worden gemaakt. Dit hangt sterk af van de kleur van het tandbeen en de kwaliteit van uw tandglazuur.

De behandeling tanden bleken

Het is niet langer toegestaan om sterke bleekmiddelen te gebruiken om uw tanden witter te doen lijken. Echter mogen tandartspraktijken bleekmiddelen met een hoger percentage peroxide gebruiken. Hierbij is er wel een risico dat de tanden erg gevoelig kunnen zijn en worden met deze bleekmiddelen. De prijs van deze bleekbehandeling ligt ook aanzienlijk hoger. Bij een beautysalon, zoals Studio Mooier, mag het percentage peroxide niet hoger zijn dan 0,1%. Hierdoor is de behandeling niet pijnlijk en niet schadelijk voor het gebit en wordt er buiten het lage peroxide percentage om met alleen natuurlijke ingrediënten gewerkt. Tijdens de behandeling gebruik ik specialistische producten van Cosmotology voor optimaal effect. De behandeling verschilt in duur. Gewoonlijk bestaat het eerste bezoeker uit een behandeling van 3 X 25 min. voor een optimaal resultaat. Voor een eventuele vervolgafspraak is meestal 1 x 25 min. voldoende.

Het resultaat van de bleekgel houdt gemiddeld een half jaar aan. Dit hangt wel sterk af van uw levensstijl. Wanneer u bijvoorbeeld rookt, witte of rode wijn drinkt of veel kleurstoffen eet kan het effect korter zijn.

In overleg is een afspraak buiten openingstijden mogelijk.

Uw tanden bleken specialist

Doormiddel van meer dan 20 jaar ervaring ben ik, Linda van Studio Mooier, uw specialist op het gebied van beauty en verzorging. Ik biedt diensten aan zoals wimperliftingacrylnagels, tanden bleken en spray tanning. Door meer dan 10 jaar gewerkt te hebben in een tandartspraktijk heb ik veel ervaring met het gebit en het bleken hiervan. Met mijn expertise en vakkundigheid zorg ik ervoor dat uw tanden zo professioneel mogelijk worden gebleekt.

Boek gemakkelijk je afspraak voor stralende tanden

Wilt u weer stralend kunnen lachen? Kom een keer langs bij Studio Mooier, neem contact op, of bekijk de andere beschikbare opties!

Onze behandelingen

Behandelingen

Informatie over nagelbehandelingen

Lees meer

Informatie over wimperlifting

Lees meer

Informatie over spray tanning

Lees meer

Informatie over tanden bleken

Lees meer