Goede kwaliteit
Gezelligheid
Garantie
Gratis parkeren

Spray tanning Westland

Spray tanning is een slim alternatief voor de zon en de zonnebank. Het verschil? Spray tanning stelt u niet bloot aan gevaarlijk UV straling! Spray tanning is niet zoals velen denken het simpelweg aanbrengen van een bruin laagje op de huid. Doormiddel van het aanbrengen van DHA (een kleurloze suiker) worden uw huideigen eiwitten en aminozuren behandeld. Deze bestanddelen bevinden zich in de bovenste huidlaag en verkleuren als reactie op de DHA. Het resultaat? Een mooie natuurlijke bruine huid. Spray tanning is dus niet hetzelfde als het aanbrengen van een bronzer. Bronzers gaan er gemakkelijker af onder de douche en zijn meer geschikt om onmiddellijk kleur te geven. Let wel op, tanning beschermt niet tegen UV straling!

Tanning is perfect voor wanneer u speciale gelegenheid heeft zoals een bruiloft, een feestje of gewoon omdat het er prachtig uitziet!

De spray tanning behandeling

Voor de behandeling bespreken we eerst samen welk deel van uw lichaam u graag gebruind ziet worden. Tijdens de behandeling wordt altijd gebruikt gemaakt van Vani-T Velocity, dit vind ik persoonlijk een heel fijn product. Ook zorg ik altijd dat de nagels, haar, handpalmen, ellebogen, knieën en de onderkant van uw voeten goed worden afgeschermd. Dit omdat hier veel eelt zit en niet geschikt is voor bruining. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Na 3 uur is het alweer mogelijk om te douchen. Wanneer u eerder doucht is het effect minder goed zichtbaar. De tan spray blijft ongeveer een week zitten.

In overleg is een afspraak buiten openingstijden mogelijk.

Uw spray tanning specialist

Doormiddel van meer dan 20 jaar ervaring ben ik, Linda van Studio Mooier, uw specialist op het gebied van beauty en verzorging. Ik biedt diensten aan zoals wimperlifting, acrylnagels, tanden bleken en spray tanning. Met mijn expertise en vakkundigheid zorg ik ervoor dat uw huid zo professioneel mogelijk wordt gebruind

Boek nu je afspraak voor een mooie bruine huid

Geïnteresseerd in een mooie natuurlijke tan? Kom een keer langs bij Studio Mooier, neem contact op, of bekijk de andere beschikbare opties!

Onze behandelingen

Behandelingen

Informatie over nagelbehandelingen

Lees meer

Informatie over wimperlifting

Lees meer

Informatie over spray tanning

Lees meer

Informatie over tanden bleken

Lees meer