Goede kwaliteit
Gezelligheid
Garantie
Gratis parkeren

Acrylnagels Westland

Acrylnagels laten zetten in het Westland doe je bij Studio Mooier! ​Niet iedereen heeft van nature een mooie nagel, toch is een mooie nagel voor iedereen weggelegd. Acrylnagels laten zetten bij Studio Mooier is dé oplossing om uw nagels weer een ‘’natuurlijk’’ mooie nagel te creëren. Studio Mooier is een professionele schoonheidssalon gevestigd in ’s Gravenzande in het Westland. U kunt vertrouwen op een goede kwaliteit en een gezellige behandeling!

Wat zijn acrylnagels?

Acrylnagels zijn in principe een verlenging van de nagel, echter kun je acrylnagels niet vergelijken met gelnagels. Acrylnagels zijn steviger, duurzamer en bovendien ligt de kwaliteit vele malen hoger. Acrylnagels zijn kunstmatig en zijn dus geen natuurlijke versterking van de nagel. De nagel wordt harder en naar wens langer gemaakt m.b.v. acryl. Studio Mooier zorgt er wel voor dat acrylnagels er zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Een versterking van de natuurlijke nagel kunt u laten zetten om verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft: een perfect moment om te schitteren met lange ‘’natuurlijke’’ nagels en eventueel mooie wimpers door middel van wimperlifting. Ook zijn Acrylnagels goed geschikt om nagelbijten te stoppen. Acryl is niet fijn om op te bijten en daarom een stopmethode voor nagelbijters.

​Wil je ook mooie, stevige acrylnagels? Kom dan langs bij Studio Mooier! Vertrouwd in het Westland.

De acrylnagels behandeling

Voordat de acrylnagel wordt aangebracht bespreken we eerst samen wat voor soort acrylnagels bij u passen. De nagels komen namelijk in verschillende kleuren en merken. Afhankelijk van uw nagel en stijl kiezen we een acrylnagel die perfect bij u past!

De acrylnagel wordt aangebracht bovenop de natuurlijke nagel en kan ook worden gebruikt om de natuurlijke nagel te verlengen. Eerst meng ik een vloeistof (een zogenaamde monomeer) met een poeder (een zogenaamde polymeer) en breng het mengsel aan op je nagel. Op de nagel zal het mengsel verharden en zich vormen tot een mooie acrylnagel. Een behandeling duurt circa 60/90 minuten. Dit geldt ook voor een eventuele nabehandeling. Een nabehandeling is nodig na ongeveer 3 á 4 weken i.v.m. uitgroei.

De acryl zorgt ervoor dat uw nagels sterker zijn en verhelpt eventuele schade, hobbeltjes en andere oneffenheden aan uw nagels.

Tijdens de behandeling kan ik ook een ‘’French manicure’’ toepassen om uw nagels helemaal af te maken. Een French manicure is een acrylnagel waarbij de vrije rand van de nagel een ander kleurtje krijgt, zoals bijvoorbeeld wit. Kortom: voor acrylnagelbehandelingen in het Westland bent u bij Studio Mooier aan het juiste adres! Ik ontvang u graag in mijn salon onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie.

Andere opties dan acrylnagels

Behalve acryl is er ook de mogelijkheid om dipping powder en gellak nagels te gebruiken. Dipping powder is een revolutionair nieuw dip powder systeem voor een gezonde, gemakkelijke en snelle nagelverlenging of nagelkleuring. Gellak nagels zet ik vooral door de diverse mogelijkheden in kleuren en andere nailart. Gellak kan zowel op natuurlijke nagels als op kunstnagels worden aangebracht.

In overleg is een afspraak buiten openingstijden mogelijk.

Uw acrylnagels specialist. Vertrouwd in het Westland

Door middel van meer dan 20 jaar ervaring ben ik, Linda van Studio Mooier, uw specialist op het gebied van Acrylnagels en andere diensten zoals wimperliftingtanden bleken en spray tanning. Met mijn expertise en vakkundigheid zorg ik ervoor dat uw nagels zo professioneel mogelijk worden versterkt.

Boek uw afspraak voor mooie acrylnagels

Heeft u interesse in mooie natuurlijk ogende acrylnagels? Kom een keer langs bij Studio Mooier, neem contact op, of bekijk de andere beschikbare opties! Acrylnagels in het Westland laten zetten? Studio Mooier!

Onze behandelingen

Behandelingen

Informatie over nagelbehandelingen

Lees meer

Informatie over wimperlifting

Lees meer

Informatie over spray tanning

Lees meer

Informatie over tanden bleken

Lees meer